gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

За една година задълженията на общината са намалели с 2 143 734 лв. 

Следвайки принципите на откритост и прозрачност, които са заложени в управленската програма на Кмета на общината инж. Анастасов и тази година той спази утвърдената традиция да представя пред обществеността и медиите отчет за работата на ръководената от него и екипа му администрация.

На 18 февруари, в зала „Любимец” инж. Анастас Анастасов представи бюджетът на община Любимец за предстоящата 2013 г. Пред насъбралата се аудитория от общински съветници, Управители на дружества, служители от администрацията и граждани, Кметът представи Отчета за изпълнението на бюджета за изминалата една година. За да бъде по-достъпен и лесен за възприемане, той бе онагледен с мултимедия, на която в текстови и графичен вид бе представен целия документ.

Изпълнението на бюджета на община Любимец за 2012 г. възлиза на 7 701 122 лв., като в това число влизат  отчет  за държавни дейности 3 649 808лв., за местни дейности 3 949 087лв. и дофинансиране на държавни  дейности  за сметка на  местни приходи 102 227лв.

 

Пълният текст на Отчета на Бюджет 2012 и новия Бюджет 2013 може да разгледате в статиите, качени в раздел Информационен бюлетин и Проекти за нормативни актове.

 

Съкратения текстови вариант на отчета и бюджета може да изтеглите от тук.