gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

izbori21

Общинска администрация Любимец съобщава, че от утре - 25 ноември  до 3 декември 2021 г., в часовете от 10.00 до 12.00 ч. и от 14.00 до 16.00 ч., ще започе изплащане на възнагражденията на членовете на Секционните избирателни комисии в общината, участвали в провеждането на изборите за Президент и Вицепрезидент и Народни представители. Членовете ще получат възнагражденията си и за двата тура. 

Изплащането ще бъде на входа в основната сграда на администрацията, срещу представяне на документ за самоличност.

Anastasov 20

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Честит 21 ноември - Ден на християнското семейство - един от най – светлите празници в българския календар. На този ден, почитан още като Въведение Богородично, отдаваме своето уважение към семейството!

В днешния ден трябва да се замислим не само за почитта към родителите ни, но и за нашите задължения към духовното развитие на децата, за мисията ни да възпитаваме новото поколение в дух на уважение и почит.

Нека в домовете ни да цари мир, разбирателство, любов, благодат и уважение!

Пожелавам ви здраве, щастие, късмет и благоденствие за семействата ви, както и за вашите близки! Предайте на бъдещите поколения тайната на доброто съжителство и магията – наречена семейство!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение:

Анастас Анастасов

Кмет на община Любимец

3500 793925821261538057 original

Уважаеми съграждани,

От името на екипа на общинската болница Ви уведомяваме, че ще бъдат осигурени допълнителни ваксини на „Пфайзер“ за желаещите да се ваксинират с трета бустерна доза / за подсилване на ефекта/.

Ваксинирането ще се извършва всеки петък до края на 2021 г., с изключение на празничните дни - 24 и 31 декември, от 13.00 до 16.00 ч. в кабинет № 13, ет. 1, /кабинет на бивша детска консултация/ в сградата на общинската болница.

Условието за ваксинация с трета доза е, да са минали минимум 180 дни / 6 месеца/ от поставената втора доза!

Желаещите ще трябва да направят предварително записване на тел.: 03751/ 89-12, 0889 486111, 0886 113367.

Ваксинираните с Астра Зенека също ще могат да си направят бустерна ваксина с „Пфайзер“.

Regionalno N.Zagora 21

 

След оспорвано Регионално състезание по волейбол в Нова Загора, девойките младша възраст от ВК „Любимец-2010“ се класираха сред шестте най-добри отбора, които ще участват във финалното първенство през идната пролет. На 7 ноември, нашите момичета участваха в първенство по волейбол, в което взеха участие 11 отбора от региона. След изтеглен жребий, любимките на Любимец се състезаваха в една група с отборите на Нова Загора и Стара Загора и победиха с 3:1 гейма ВК „Загорец“ - Нова Загора, но паднаха със същия резултат от ВК „Берое“ – Стара Загора. Това постижение им даде право да се класират във финалната шестица и да се борят за първото място.

„Самочувствието от победата в първия мач ни изигра лоша шега и играта със Стара Загора не бе на необходимото ниво. Това даде и този резултат, но аз съм доволен, че продължаваме напред и ще имаме възможност да отстраним пропуските, за да се наредим на едно от челните места, където ни е мястото!“ – каза треньорът Трифон Трифонов, след като се завърнаха в града.

 

arhangelova zadushnica 18

 

Уважаеми съграждани,

Община Любимец осигурява безплатен превоз за желаещите да посетят местата за покой на своите близки и роднини.

В тази връзка, на 06.11.2021 г. /събота/, когато християните отбелязват Архангелова задушница, ще има осигурен автобус, който да извозва желаещите да посетят Гробищния парк.

Часовете на тръгване от паркинга до магазин „Касъров“ към Гробищния парк ще бъдат на всеки кръгъл час: 8.00ч, 9.00 ч. и 10.00 ч., а извозването в обратна посока – от централен портал на Гробищен парк - в 8.40, 9.40 и 10.40 ч.