gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

На Първи ноември – Денят на народните будители, жителите на Любимец се насладиха на прекрасна концертна програма, подготвена от местното читалище. Самодейните колективи се представиха блестящо, а от всяко едно изпълнение струеше артистичност, професионализъм и най-вече любов към това, което се прави. В навечерието на празника ученици, учители и общественост със своето присъствие показаха уважението си към българските будители. Залата на читалището се оказа тясна да побере всички желаещи, дошли да се насладят на празника.

Кулминацията на концертната програма бе изпълнението на новосформираната музикална група към НЧ „Братолюбие-1884” група „Орион” – стари муцуни Любимец. Името не е избрано случайно – всеки един от бандата е бил музикант, певец и има богат музикален опит зад гърба си. Със своите рок изпълнения на групите ”Сигнал”, Форинър” „новите стари” музиканти развълнуваха присъстващите и заслужиха бурните им аплодисменти.Част от празника бе и кинопрожекцията в салона на читалището „Още една мечта”. Тя се излъчи буквално минути след края на концерта.

В последните месеци любителите на киното имат възможност да гледат различни прожекции в салона на читалище „Братолюбие”. Организаторите се стремят да осигури нови и актуални филмови заглавия, които да бъдат интересни и предпочитани за гледане от различни възрасти.

 

Празничен концерт.