gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 0714На 25 септември, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел бе на официално посещение в Любимец. По време на визитата г-жа Майдел посети някои от обектите, изградени или обновени със средства по различни европейски програми.

Г-жа Майдел бе посрещната от Кмета инж. Анастас Анастасов и Председателя на Общински съвет г-жа Мария Станкова. По време на разговорите те споделиха бъдещите проектни предложения, по които общинският екип има готовност да работи.

По време на обиколката из града, г-жа Майдел разгледа двете спортни зали в града и спортните площадки към тях, НУ „Хр. Ботев“, ДГ „Рай“, НЧ „Братолюбие-1884“ и Центърът за информация и услуги на граждани. "Поздравления за отличната работа! Мога смело да кажа, че община Любимец работи успешно по различни европейски програми и инвестира в развитието на града, за да се създадат по-добри условия на живот на гражданите! Щастлива съм, че тук има реализирани проекти в области като образование, спорт, култура и инфраструктура! Сигурна съм, че и в бъдеще ще продължите да работите със същата упоритост и желание!" – каза евродепутатът, след като приключи визитата. „Когато съвместната работа е налице, резултатите не закъсняват. Град Любимец, в Хасковска област, е пример за Европейската солидарност и добре изпълнена работа на местно ниво“ – допълни още тя.

 

Снимки от визитата