gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 2326 По случай Международния ден на детето - 1 юни, центърът на Любимец се изпълни с много детски смях и празнично веселие. Детското парти бе организирано от Общинска администрация Любимец и НЧ „Братолюбие – 1884”, които подготвиха двучасова празнична програма.

Веселието започна с магическо шоу. Интересните фокуси и магии приковаха вниманието на децата, които недоумяваха как могат да летят предмети във въздуха, как се изваждат цветя от цветни кърпи, как се появяват и изчезват предмети, как се събират монети от децата, без да разполагат с такива и др. За да бъде още по-интересно Маг Теос непрекъснато канеше деца на сцената, за да му асистират.  

След магическото шоу за всички деца бе подготвена програма с много състезателни и логически игри, забавления и изненади, Фейс арт, рисуване на картини. За повече от два часа малчуганите от града имаха възможност играят, да рисуват и най-вече да се забавляват.

За да продължат детските усмивки, в края на празника всяко дете получи по един сладолед за почерпка, осигурен от Кмета на общината Анастас Анастасов. 

 

Снимки от празника