gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

nov deputat 17На 10 май, Общинския ръководител на ПП ГЕРБ в Община Любимец - Георги Станков, положи клетва за народен представител в 44 Народно събрание на Р България.

На Изборите за народни представители, проведени на 26.03.2017 г., д-р Станков бе пети поред в листата на ГЕРБ за 29-и МИР - Хасково. Станислав Дечев – втори в листата, е подал заявление за отказ и пълномощията му на народен представител са прекратени. Очакванията са, още на днешното заседание на Министерски съвет, той да бъде назначен на предишния си пост - Областен управител на Област Хасково. Мястото на Дечев в Народното събрание трябваше да заеме Гергана Кръстева, която е следваща в листата за Хасковска област. В момента тя е председател на Общински съвет - Димитровград, и е подала заявление в ЦИК за отказ от депутатско място.

Д-р Станков е добре запознат с проблемите на Хасковски район, чийто представител ще бъде в парламента. По време на предизборната кампания, той пое ангажименти за решаване на редица проблеми от местно значение. Кметът на общината – инж. Анастас Анастасов и Зам. кмета – Илия Илиев, които присъстваха на полагане на клетвата, пожелаха на народния представител успешен мандат. nov deputat 17 2