gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 3442Приблизително 200 деца от Любимец се включиха в детския празник, посветен на 1 юни – Международния ден на детето.

Мотото на празника бе „Хавайско парти в Рай“ и се организира от Община Любимец и басейн "Рай". 

Акцент на празника бяха цветните лей венци, гердани и гривни, които организаторите подариха на всички присъстващи малчугани. Хавайската традиция създаде много настроение не само на децата, а и на техните родители.

Голям интерес и забавление предизвика специалния кът за фейс-арт и щастливите детски лица бяха изрисувани като приказни герои или животни.

Под ръководството на аниматори, децата пяха, танцуваха и с желание се включваха в различните видове спортни игри и забавления.

Вълнение предизвика новината за скрито в цветните градини, в двора на басейна, хавайско съкровище. Любопитството и желанието на децата да се справят със задачата мобилизира всички и „съкровището“ от вкусни бонбони бе открито за няколко минути.

В края на празника, организаторите от община Любимец зарадваха всички участници с най-желаното от тях изкушение – вкусен сладолед.

Същия ден, преди обяд децата от ЦДГ „Рай“ и Детска ясла също отпразнуваха 1 юни. Отново с празнична програма, песни, танци и стихотворения, децата показаха пред родителите си част от наученото през годината.

В края на детския празник малчуганите получиха изненада от името на Кмета на общината, който осигури за всяка група от детската градина и филиалите към нея по една торта. Сладкото изкушение развълнува децата, които с нетърпение очакваха да опитат от него.  

 

Снимки от ЦДГ "Рай"

Снимки от басейн "Рай"