gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

На 21 септември 2012 г.(петък) в Специализирана болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация гр. Любимец ( СБДПЛР) ще се проведе кампания за определяне на личния риск от остеопороза и измерване на костна плътност. Прегледите ще се извършват в Приемно-консултативен кабинет № 19 на ІІ етаж в болницата от 10,00 до 16,00 часа.

Кампанията  “Познавате ли риска си от остеопороза” се организира със съдействието на Община Любимец и РЗИ- Хасково.

Инициативата включва провеждане на информационна беседа от 14.00 до 15.00 часа във фоайето на болницата и кампания за определяне на личния риск от остеопороза и измерване на костна плътност.

Участието в информационна среща е безплатно, а цената на измерването е 10 лв.Кампаниите се осъществяват с апаратура, осигурена за целите на провеждането на скрининг за ранно установяване на риска от остеопороза.

За информация и предварително записване можете да се обадите на тел. 0889 53 07 54. Случаите с намалена костна плътност и наличие на рискови фактори за развитие на остеопороза ще бъдат насочвани към центровете и специализираните кабинети по остеопороза в региона.