gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 2000

Абитуриентите от Випуск 2024  впечатлиха с красота, елегантност и стил. Подборът на тоалети и цялостна визия бяха съобразени с модните тендинции и предпочитания на зрелостниците. Випускниците бяха посрещнати в градския парк с шампанско, ягоди и шоколад, а по време на лекия коктейл имаха възможност да си направят и професионална фотосесия.

Жителите на града и тази година засвидетелстваха своето уважение и излязоха на площада, за да изпратят абитуриентите. Под бурните аплодисменти на присъстващите, двойките дефилираха от градския парк до централната градска част, където бяха посрещнати от Кмета на общината инж. Анастас Анастасов и училищното ръководство.

IMG 2152

В своето приветствие г-н Анастасов им пожела да реализират своите мечти, да извървят с достойнство и чест пътя, който сами ще изберат в живота, но винаги да носят в себе си любовта към родното училище и родния град – Любимец.

Част изненадите за абитуриентите по време на официалната церемония бяха свитъци с благодарност към онези от тях, които са отдали повече от 12 години от живота, за да участват в различни формации в читалището и пищна заря, която продължи близо 10 минути.  

Снимки от Абитуриентския бал