gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 7963С отрупани маси, пълни с различни лакомства, ръчно изработени картички и коледни сувенири, учениците от НУ „Хр. Ботев“ откриха първия ден от Коледния благотворителен базар. По създадена вече традиция възпитаниците на училището всяка година организират благотворителна инициатива, а със събраните средства подпомагат различни каузи. Тази година базарът ще бъде в рамките на три дни от 18 до 20 декември, а сумата ще бъде дарена на Фондация „Искам бебе“.

IMG 7969Организаторите - педагогическият колектив и Директора Донка Козалиева, решиха да направят базара в сградата на школото, където да изложат своите собственоръчно изработени деликатеси и украса. Талантливите и сръчни ръце на децата и техните родители бяха подготвили толкова много неща, че фоайето на училището се оказа малко да побере всички желаещи да разгледат и си закупят по нещо.

IMG 7956В първия ден от базара децата от училището събраха сумата от 1350 лв., което се оказа допълнителен стимул да продължават да творят. Така всеки ден ще има нови предложения, за да може посетителите да се радват на пресни и различни кулинарни изкушения.