gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 7279Заместник-кметът на община Любимец инж. Тодор Милев посрещна делегация на Ротари България, водена от Митко Минев – Дистрикт гуверньор на организацията за 2019-2020 г. Присъстващите бяха придружени от Соня Ленкова - Президент на Ротари клуб „Любимец“ за тази мандатна година.

Официалната визита на ръководителите на безкористната организация е част от годишната обиколка, която правят из страната, а една от основните цели е да запознаят домакините с част от проведените инициативи на национално и местно ниво, както и с предстоящите цели и дейности, които са си поставили.

По време на гостуването Тодор Милев и Митко Минев обсъдиха възможностите за взаимодействие и партньорство между двете институции в сфери, които са важни за обществото на местно ниво и си обещаха, че ще работят съвместно за провеждането на различни каузи. В края на разговора те си размениха подаръци като символ на успешното сътрудничество.IMG 7271

След това срещата продължи с членове на РК „Любимец“ където представителите на организацията обсъдиха бъдещи клубни идеи, проекти и цели.