gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

поздрав209ПО СЛУЧАЙ ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

 

 

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ, УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ

И РОДИТЕЛИ ОТ ОБЩИНА ЛЮБИМЕЦ,

 

       За мен е огромна радост и чест да Ви поздравя с най-вълнуващия и хубав празник – първия учебен ден и откриването на новата учебна година.

       Той е празник не само за вас, уважаеми учители, ученици и родители, но и за всеки българин, защото вековен е стремежът на нашия народ към просвещение.

    

       СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

       Днешният ден за вас е много важен и специален, защото за първи път прекрачвате свещения праг на родното училище. Подайте с доверие ръка на своите учители, за да Ви поведат по пътя към мъдростта и знанието!

       СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

 

       Пожелавам Ви вълнуваща и незабравима учебна година, богата с нови знания. Бъдете амбициозни и следвайте мечтите си! Пазете традициите на българското училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели!

     СКЪПИ УЧИТЕЛИ,

 

     Празничният ден ми дава повод да засвидетелствам дълбокото си уважение към Вас, учителите от община Любимец. Призванието на учителя е да съхрани ентусиазма, вечния стремеж към знанието и да го допълни с мъдрост и опит. Чрез Вас учениците получават увереност, че имат сили да достигнат мечтите си, а какво по-хубаво от това да дадеш на някого криле! Нека бъдат благословени усилията и търпението Ви, ваятели на човешката личност! Нека любовта на Вашите ученици бъде най-ценното признание за отговорния Ви труд!

     УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

 

     Подкрепяйте своите деца в нелекия им път. Вдъхвайте им увереност и ги убеждавайте, че със своя труд и упоритост ще станат знаещи, можещи и успели хора!

 

На всички желая здраве, сили, кураж и успешна нова 2019/2020 учебна година!

  

С уважение:

 

ИНЖ. АНАСТАС АНАСТАСОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ЛЮБИМЕЦ