gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 5935Във връзка с отбелязване на 50 години град Любимец, организаторите на едноседмичната програма – община Любимец и НЧ „Братолюбие-1884“ подариха на жители и гости на града много положителни емоции, сбъднати желания и вълнуващи преживявания. Всяко едно от събитията бе със свое послание към аудиторията си.

В рамките на няколко дни, за децата и подрастващите от града бяха организирани лятно кино, детско парти в градския парк, дискотека на открито с националноизвестния DJ JIVKO MIX и концерт с идолите на тийнейджърите Криско и Тита. Взривяваща музика и приповдигнато настроение изпълниха пл. «Трети март», който бе арена на концертните прояви.

По време на партито на открито JIVKO MIX изненада феновете си с присъствието на перкусионист и акапелно изпълнение на малката Виктория от Свиленград, а на част от престрашилите се да излязат при него на сцената подари тениски с логото на община Любимец. IMG 6144

За любителите на спорта на 29 август в зала „Граничар“ се проведе турнир по волейбол, в който участваха отбори от Кирково и Чирпан. Нашите шампионки и този път не отстъпиха първото място и победиха своите съперници. На второ и трето място се класираха съответно отборите на Кирково и Чирпан.

На 30 август талантливи ученици на Оля Ангелакова ще покажат свои авторски картини. Те я нарекоха „С дъх на Любимец“, защото голяма част от картините са вдъхновени от хората и заобикалящата ги природа на родния град. След феерията от цветове на авторските творби, любителите на театъра ще имат възможност отново да се насладят на постановката „Нещата от живота“ в изпълнение на самодейци от местния театър.

За хората, които предпочитат поп музиката и песни и танци от българския фолклор, в дните петък и събота – 30 и 31 август ще има последователни концерти на Веселин Маринов и Фолклорен ансамбъл „Българе“.

 

Снимки от детския празник в градския парк

 

Снимки от партито на открито с Живко МИХ

 

Снимки от турнира по волейбол

 

Снимки от концерта на Криско и Тита

 

Снимки от концерта на Веселин Маринов

 

Снимки от спектакъла "Това е България" на ФТА "Българе"

 

Изложба-живопис на ученици на Оля Ангелакова - "С дъх на Любимец"