gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 2207Емоционално удовлетворени и със сълзи на радост в очите, членовете на Клуб„ 50 +“ гр. Любимец отбелязаха Бабинден. Повод за доброто настроение на присъстващите бе гостуването на четвъртокласниците от НУ „Захари Стоянов“ с класен ръководител Мария Михайлова, които пристигнаха в Клуба на жената, за да ги поздравят. Със специално подготвена програма от стихотворения и танци, учениците казаха своето „благодаря“ към жената, която успява да бъде едновременно грижовна и любяща майка и съпруга, къщовница и не на последно място отлична готвачка, която се грижи внучето „никога да не е гладно“.

От името на всички, Валя Бозалиева – ръководител на клуба, благодари на децата за прекрасната изненада и милия жест от тяхна страна. „Това внимание ни кара да се чувстваме специални и щастливи, че това на което сме се посветили, има смисъл“ – каза в приветствието си към децата г-жа Бозалиева.

Уважение към празника на жените от третата възраст засвидетелства и Кметът на общината Анастас Анастасов, който не успя да присъства на празника, но осигури почерпка на празнуващите. От негово име Секретарят на читалището Евгения Стоянова поздрави жените и им пожела да бъдат преди всичко здрави, за да се радват на семействата си и да продължават да възпитават подрастващите в български дух и традиции.

Членовете на клуба също се бяха подготвили за празника и почерпиха гостите с домашно приготвени десерти и сладки лакомства.

 

Снимки от празника