gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 1971По създадена вече традиция и тази година, по инициатива на Кмета на община Любимец Анастас Анастасов, за членовете на Съюза на хората с физически увреждания бе осигурен празничен коледен обяд. На 19 декември, в навечерието на коледните празници, на обяда присъстваха почти всички членове на съюза. „За пореден път вие засвидетелствахте своята ангажираност и подкрепа към хората в неравностойно положение. Преди няколко месеца ни бе осигурен клуб, който е оборудван с всичко необходимо за престоя ни там; преди дни Кметът ни подари украсена коледна елха, която внесе допълнителен уют в помещението, където се събираме и обсъждаме различни въпроси, не сме забравили и съдействието от общинския екип за всеки наш проблем. Благодарим Ви от сърце!“ – каза в обръщението си Председателят на съюза г-жа Марияна Попова.

Поради служебна ангажираност на Анастасов, на срещата присъства Секретарят на община Любимец Христо Христозов. Той поздрави присъстващите с настъпването на коледно-новогодишните празници и им пожела спокойствие, топлина в домовете и разбирателство в семействата им. Увери ги, че общинското ръководство ще продължи да ги подкрепя и да прави всичко възможно, техните проблеми да бъдат решавани.

По време на обяда членовете споделиха, че подобни събирания са много полезни, тъй като това е още един повод да излязат извън домовете си, да се видят с близки и приятели, да усетят подкрепа и разбиране.

 

Снимки от празника