gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

obl 120718 2    На 12 юли Областния управител на Хасковска област г-н Станислав Дечев се срещна с граждани от община Любимец.  След като  се запозна с техните проблеми, г-н Дечев, придружен от Кмета на общината Анастас Анастасов посети знаковите обекти, по които в момента работи администрацията.

    Кметът  запозна областния управител с ремонта, извършван в бившия Военен стол,  в центъра на града. След приключване на  дейностите, мястото ще се превърне в уютен клуб за възрастните хора.

    Другият амбициозен проект на община Любимец в момента е бившия  Младежки дом. След като общината със собствени средства придоби сградата, в обекта се извършва цялостна реновация, преустройство на вътрешното пространство и др.  Намеренията са ремонтът да приключи до една година.  Идеята е сградата да се използва за младежки център, в който да се създадат различни дейности по интереси, предпочитани от младите хора за осмисляне на свободното им време.

    Анастасов представи и третия си амбициозен проект. Това е разширяване на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация и създаване на условия за лечение и възстановяване на деца с двигателни проблеми. По този проект също вече се работи, увери кметът на Любимец.

    Областният управител г-н Дечев  изрази задоволството си от случващото се в Любимец и високо оцени активната работа на ръководството на администрацията.