gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 9293Емоционални, въздействащи и най-вече „Лице в лице“ с публиката от Любимец. Такива бяха певците и танцьорите от всички самодейни състави и школи към НЧ „Братолюбие-1884“, които на 29 май изпълниха концертната зала със своя заряд. Поводът за положителната емоция бе благотворителния концерт, организиран от местното читалище, който премина под мотото „Лице в лице“. И този път празничната програмата бе наситена с различни модерни и народни танци, хорови изпълнения, изява на пиано и др., а присъстващите останаха удовлетворени от пъстротата на сценичните костюми, красотата при изпълнение на танците и изключителното представяне от най-малките до най-големите участници на сцената.

Гост - изпълнители на концерта бяха малките танцьори от ТС „Свиленче“ гр. Свиленград, които със своето участие допринесоха за благородната кауза.

Събраната сума от продажба на билети и кутията за дарения бе 1001 лв., а средствата ще бъдат изразходени за осигуряване на реквизит и техническо оборудване на концертната зала в културния център.

„Благодарим Ви, че и този показахте съпричастност и допринесохте за общата кауза. Вие ни помогнахте да продължим да се развиваме и да вървим напред, за да носим удовлетворение и красота чрез музика, песен и танц.“ – завършиха концертната програма организаторите на празника.

 

Снимки от концерта