gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 9198„Кой е най-добрият отбор – ВК „Любимец“ – няма спор“ – с този възглас злaтнитe мoмичeтa oт вoлeйбoлния клуб се завърнаха в града. Поводът за радостта им бе поредната записана победа в състезателната история на клуба, но този път малките волейболистки станаха първи на Финално първенство по волейбол за момичета до 12 години. Състезанието се проведе в дните от 27 до 29 май в гр. Шумен, а тази победа им донесе титлата шампиони в своята възраст.

По време на играта в групите, състезателките разгромяват своите противници с по 2: 0 гейма, а на финала играят оспорван двубой с отборът на Казанлък, където печелят мача с 2: 1 гейма.

„Отборът игра на върха на възможностите си и успя да надиграе противниците си по всички показатели. Mнoгo cъм дoвoлeн oт цялостната игра и товa гo пoĸaзвa самият peзyлтaт. Всеки един състезател даде всичко от себе си, за да можем да се наречем финалисти. Изключително съм благодарен и на капитана на отбора Сияна Ганчева, чиято заслуга за победата е голяма.“ – сподели треньорът Трифон Трифонов след завръщането си от състезанието.

Финалистите бяха посрещнати от Христо Христозов, който, освен Секретар на община Любимец е и Председател на волейболния клуб. Той поздрави емоционалната група с невероятното победа и ги увери, че Любимец много се гордее с техните успехи. „Ние бяхме убедени, че ще се завърнете като победители, защото виждаме вашата борбеност, амбиция и желание за успех“ – каза г-н Христозов, а за „Добре дошли“, както и за разхлаждане след дългото пътуване, той им подари от името на община Любимец по един сладолед и сок.

В дните от 20 до 22.06.2018 г. в гр. Варна ще се проведат финали за момичета до 13 години, където ВК „Любимец-2010“ е класиран на второ място от общо 12 отбора.

Moмичeтa имaт огромното желание дaдaт вcичĸo oт ceбe cи, зa дa зaпaзят дoceгaшнaтa cи peпyтaция нa пoбeдитeли, а ние, обществото от Любимец, ще ги насърчаваме и подкрепяме.