gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Anastasov2

Скъпи учители и ученици,

Честит Първи учебен ден!

15 септември е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца и внуци.

Без съмнение най-вълнуващ е празникът за първокласниците, които с трепет и доза притеснения ще прекрачат прага на новото училище. На вас, скъпи ученици, пожелавам незабравими дни, успешно обучение и вяра в учителите, с които ще бъдете заедно! Поставете добро начало на вашето обучение, за да се радвате на добри плодове в края му.

Скъпи ученици, лятото свърши, започват дълги дни, изпълнени с уроци и изпитни тестове. Приемете ги като условие за проява на вашата воля и упоритост, на жаждата ви за нови знания. И бъдете спокойни – до вас са вашите учители. Те са готови да ви служат всеотдайно, давайки ви знанията и уменията, които ще ви подготвят за бъдещите ви професии. Задача на училището днес е да създава за живота личност, която умее да общува, да търси и открива сама нужните знания, да се справя с проблеми в учебна, професионална и житейска ситуация.

Скъпи учители, на Вас пожелавам неуморно да създавате и да пазите богатството на училището - неговите възпитаници! Желая Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборите с трудностите и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа! Нека любовта на вашите ученици бъде най-ценният дар за труда Ви!

 

С уважение,

инж. АНАСТАС АНАСТАСОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ЛЮБИМЕЦ