gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

2111381677Скъпи съграждани,

Община Любимец ще се включи в Националната кампания «Да изчистим България заедно» 2017. Денят на голямото почистване е на 16.09.2017 г. /събота/, с начало 9.00 ч. Администрацията ще осигури ръкавици и полиетиленови торби, а след това ще извози събраните отпадъци.  Желаещите да се присъединят могат да направят това в указания ден и час на паркинга зад сградата на Общинска администрация Любимец.

Местата, нуждаещи се от почистване и привеждане в по-добър вид на територията на града са: бул. „Одрин“, Бул. „Марица“, ул. „Тракия“, прилежащите терени на детски и учебни заведения, Детски ясли, обществени сгради, както и териториите около забележителностите „Сокол чешма“ и „Глухите камъни“. 

Жителите в останалите населени места могат да се обръщат към съответните Кметове за снабдяване с чували и ръкавици, както и за помощ при извозването на събраните отпадъци.

Главната роля е поверена на нас – гражданите, които с действията и начина си на мислене, се превръщаме в  доброволци за един ден и неизменни посланици на каузата да направим България чиста!

Нека всички обединим усилията си и се включим в кампанията!

Нека си помогнем взаимно и чистотата на града да бъде наша обща отговорност!

Очакваме подкрепа и съдействие!