gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 3020Когато волейболът е страст, а победата –призвание, няма как да не бъдеш шампион във всяко състезание! А момичетата от ВК „Любимец 2010“ за пореден път доказаха, че искат и най-вече могат да бъдат победители във всички съревнования по волейбол. По време на празничния турнир, който се проведе на 22 август в чест на Деня на гр. Любимец, волейболистките на треньора Трифон Трифонов извоюваха категорични победи над всички свои съперници и доказаха, че не случайно са шампиони в регионалните първенства.

Турнирът премина под мотото „Волейболът и приятелството – ръка за ръка“ и се проведе в Спортна зала  „Граничар“. По покана на организаторите, в него участваха отбори от Любимец, Димитровград, Средец и Чирпан. След оспорвана и динамична игра, наситена със спортен хъс, в борбата за първото място местният клуб победи противника си  „Яворов“ - Чирпан с 2:0 гейма. На трето място се нареди отбора на гр. Средец, а на четвърто – на гр. Димитровград.

Изключително атрактивен състезател  в отбора на ВК „Любимец 2010“ бе Таня Стоилова, която е само на 8 години, но успя да впечатли всички присъстващи със своето представяне и отиграни положения. Момичето по нищо не отстъпваше на своите по-големи съотборнички и се вписа отлично в играта на 11-годишните момичета.

В края на състезанието, Заместник кмета Тодор Милев благодари на всички участници за спортсменската игра и им пожела успехи в бъдещите състезания. Той връчи на капитаните на отборите заслужени купи, а всеки състезател получи медал за участие. Най- изявените участници получиха грамоти в категориите: „Най-добър разпределител“, „Най-добър нападател“, „Най-добър начален удар“ и „Най- полезен за отбора“.

 

Снимки от турнира