gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 2810Начало на празниците, посветени на Деня на Любимец , бе поставено  с празник за най-малките. Детските игри, забавления и магическото шоу преминаха под името „Приказки за Добродара“, разказани от парти-агенция „Чудесино“. Дъждовното време наложи да се промени предварително определеното място в градския парк, пред сградата на НЧ „Братолюбие-1884“, но това не попречи на ентусиазма на децата да се включат в интересните образователни и динамични игри.

След почти едночасово забавление, състезателни игри и детска глъч, малчуганите се пренесоха в света на мистичното изкуство. Те наобиколиха Маг Марио, който предложи интересно шоу, наситено с фокуси и различни магии. Младият илюзионист прикова вниманието на децата с много вълшебства. Те следяха с интерес как се появяват и изчезват предмети, как се събират монети, светещи фенери и различни предмети от въздуха, децата и от всевъзможни места. За да бъде още по-интересно, магът включи част от аудиторията в различни илюзорни трикове и така я направи част от шоуто.  

За да продължат детските усмивки, в края на празника всяко дете получи сладолед за почерпка, осигурен от Кмета на общината Анастас Анастасов.

 

Снимки от празника