gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

18721459 10155356016033934 1729155353 o23 май 2017 година бе звездна дата за абитуриентите от Випуск 2017.  С красива външност и изискани тоалети, 41 зрелостници от СУ „Ж. Терпешев“  си взеха  „Довиждане“ с училищния живот. Положителните емоции и веселото настроение на младите хора бяха споделени от стотици жители и гости на града, които се събраха на пл. „Трети март“.

Тази година, абитуриентите избраха да пристигнат на площада от централния вход на НЧ „Братолюбие-1884“, където ги очакваше домакинът на празника - Кмета на община Любимец - инж. Анастас Анастасов, заедно с ръководния екип на общината.

Абитуриентите дефилираха на червен килим пред погледа на близки и приятели, дошли да ги поздравят. 

Колоната бе предвождана от Директора на училището – Мария Станкова, заедно с нейните заместници Валентина Шидерова и Катя Ванкова. След тях Георги Даскалов бе кавалер на двете класни ръководителки Таня Стоянчева и Гергана Инджова. Всяка двойка бе поканена от водещата Евгения Стоянова да пристъпи на червения килим, да изживее своя звезден миг.

Г-н Анастасов поздрави зрелостниците с успешното завършване на този етап от образованието и им пожела прекрасна и незабравима нощ. Част от обръщението бе: „Следвайте пътя, който сте избрали с вяра, защото тя е най-мощната сила на света.  Приемете моите пожелания да бъдете здрави, винаги духовно млади, усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сили да ги постигнете.“

Приветствие  от името на абитуриентите отправиха Кателина Катева и Кольо Димитров, които благодариха на всички за този прекрасен момент, изказаха признателност и уважение към учителския колектив и към родителите си, и поеха обещанието да се реализират успешно.

Под звуците на песента „Клетва“, в небето полетяха балони с годината на завършване на Випуск 2017, които символично отнесоха мечтите и желанията на бъдещите студенти.

За достоен завършек на бляскавата церемония, за няколко минути, центъра на града бе  озарен от празнични илюминации. Организаторите за пореден път пожелаха на всички успех и реализирани мечти.

 

Снимки от абитуриентската вечер