gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 1418В изпълнение на стратегията за ВОМР на "Местна инициативна група - Любимец - Ивайловград", на 19 декември 2016 година, от 11.00 часа в офиса на сдружението в град Любимец се проведе втората по ред информационна среща с потенциални бенефициенти от територията на МИГ.  На срещата, организирана по инициатива на админстративния екип на сдружението, се представиха основните мерки, заложени в одобрената стратегия, допустимите дейности, кандидати и условията за финансиране на проекти по линия на стратегията за ВОМР. Проведената информационна среща е част от процеса за популяризиране на стратегията, на територията на нейното изпълнение.

Презентация от срещата.

На 20 и 21 декември, отново в офиса на сдружението се проведе двудневно обучение за административния екип и членовете на колективния върховен орган - общото събрание на "МИГ - Любимец - Ивайловград", във връзка с прилагането на стратегията за местно развитие. Темата на обучението "Прием, оценка и одобрение на подадени проектни предложения към стратегията за ВОМР" беше представена задълбочено и професионално от лектора Георги Митев - председател на управителния съвет на Агенция за регионално развитие и инвестиции - град Ямбол. В рамките на проведеното обучение представителите на МИГ придобиха знания, свързани с предстоящата дейност на  сдружението по приемане и оценка на подадени проектни предложения. 

На 16 декември 2016 година, в залата на НЧ "Пробуда-1914" в град Ивайловград се проведе първата информационна среща за популяризиране на стратегията за Водено от общностите местно развитие на "МИГ - Любимец - Ивайловград". На срещата се представиха основните мерки, заложени в стратегията, по които бенефициентите от територията на общините Любимец и Ивайловград могат да получат финансиране за изпълнение на дейности по проекти.

 

Към сайта на МИГ-Любимец-Ивайловград