gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 3666С поредната си изява, състезателките от „Волейболен клуб Любимец 2010“ отново ни накараха да се почувстваме горди! Те завоюваха първото място в крайното класиране на Финалния турнир по волейбол за момичета до 10 години. Състезанието се проведе на 8 и 9 юни в гр. Казанлък и в него участваха общо 8 отбора от регионите Стара Загора и Добрич. Нашите волейболистки надиграха безапелационно своите съперници от групата – отборите на гр.Варна и гр. Чирпан с категорични победи от 2:0 гейма.

 Това ги нареди на първо място в групата и им даде правото да се състезават  на финал. След оспорвана игра с отборът на Омуртаг, възпитаничките на Тр. Трифонов отново разгромиха съперниците си с 2:0 и заслужено спечелиха първото място в крайното класиране. Представител на Българската федерация по волейбол връчи златните медали на нашите шампиони. 

„С гордост мога да кажа, че това е добър завършек на спортно- състезателната година на най-малките състезатели от клуба. Момичетата тръгнаха с високи амбиции и желание за победа на това първенство и успяха да ги реализират. Въпреки че това е едва второто им официално състезание, те успяха да се мобилизират и да покажат добра екипна игра“- сподели треньорът на момичетата Трифон Трифонов след завръщането си в града.

Община Любимец подготви посрещане на малките победителки. Директорът на Обща администрация г-н Ил. Илиев  ги поздрави с големия успех, пожела им нови победи и много медали от всеки следващ турнир и им поднесе рекламни подаръци на общината и сладолед.

 

Снимки от посрещането