gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 2782На 23 май Любимец изпрати Випуск 2015.  В центъра на града присъстваха стотици, събрали се да изпратят 42-та зрелостници от СОУ „Ж. Терпешев“.

Изненада за присъстващите бе училищният автобус, от който вместо абитуриенти, слязоха малки мажоретки и танцьори с народни носии. Те бяха подготвили танцувален поздрав за своите по-големи приятели. 

Посрещането на абитуриентските двойки стана пред сградата на Общината, в присъствието на двете класни ръководителки Нели Атанасова и Кирилка Ангелова, а за по-осезаемо усещане за лукс и по-голямо удобство на дамите, организаторите осигуриха консиерж, в чиято роля влезе Мариян Митев – ученик от 11 клас.

Това е първият випуск, за който Общината осигури червен килим. Като истински холивудски звезди  абитуриентите дефилираха на площада пред погледа на близки и приятели, дошли да ги поздравят.  Щастливите момчета и момичета показаха стилни и красиви тоалети, съобразени с модните тенденции.

Кметът на общината г-н Ан. Анастасов, заедно с директора на училището М. Станкова и ръководните екипи на двете институции очакваха завършващите момичета и момчета на пл. „Трети март“.  В своето приветствие към тях, кметът ги поздрави с успешното завършване на средното си образование и им пожела прекрасна и незабравима нощ. Част от обръщението бе и призив младите хора да благодарят на своите родители и учители, тези, които са ги изградили като личности и са им помогнали да се превърнат в истински и достойни хора.

Отговор от името на абитуриентите отправи Димитър Грозев, който емоционално и въздействащо изказа признателност и уважение към учителския колектив и обеща да се реализират като личности.

Специален поздрав към абитуриентите отправи младия талант Антония Камберова, която изпя на живо песента „Един неразделен клас“. За да бъде ефектът още по-голям, под звуците на песента,  в небето полетяха 42 балона, изпълнени с желанията и мечтите на всеки един от тях.

За завършек на бляскавата церемония над 830 празнични изтрела озариха небето над града, с което организаторите за пореден път пожелаха успех и реализирани мечти на всички. 

 

Снимки от абитуриентската вечер