gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

От началото на месец февруари, Община Любимец предлага нова услуга за данъкоплатците - бързо и лесно заплащане на местни данъци и такси към общинския бюджет, от страната и чужбина.

Плащането може да се извърши на касите и в офисите на «ИЗИПЕЙ» АД – компания, предлагаща парични преводи и платежни услуги. На територията на град Любимец «ИЗИПЕЙ» разполага с две каси. Едната се намира на ул. "Ивайловградка" № 2 (магазин «Хенди – МТел» ЕООД), а другата - на ул. "Църковна" № 2 («Тексим Банк» АД).

За да се заплатят местните данъци и такси, не е необходимо представяне на печатно съобщение от Община Любимец, нито попълването на каквито и да е документи. Клиентът съобщава своето ЕГН, и плащането се извършва веднага, срещу минимално заплащане.Новата услуга ще улесни данъкоплатците, живеещи извън територията на общината или в чужбина, тъй като «ИЗИПЕЙ» има офиси и  извън страната. Услугата пести време, средства и неудобства на гражданите.

Предоставяната услуга стана възможна, след като кметът на Община Любимец - инж. Анастас Анастасов, подписа споразумение с компанията за предлагането й. Услугата не натоварва финансово общината и допринася за качественото административно обслужване на гражданите, което е един от основните приоритети в работата на общинска администрация - Любимец.