gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Община Любимец получи отличие от Областна администрация Хасково за най-бързо развиваща се община с население до 15 хил. жители и за висок принос в развитието на областта. Основният критерий при определянето на призьора, бе съответната община да има най-сериозен и значим проект с пряко отражение върху подобряване качеството на живот на местното население и социално-икономическия просперитет на общината.

За изминалата година община Любимец има одобрени за финансиране общо 12 проекта, на стойност приблизително 15 млн.лв. Това автоматично я изведе на челно място сред останалите общини в своята категория.

Отличието бе тържествено връчено на 20 декември, по време на Коледен бал, организиран от Областния управител Ирена Узунова.

Призът за Любимец получи лично Кметът на общината инж. Анастас Анастасов. Той заяви „Изненадам съм от наградата, която получих, но това отличие е доказателство, че досегашната работа на администрацията е в правилната посока и всички, които работим като екип, ще успеем да изведем общината напред в нейното развитие”.