gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Кольо Янчев Колев е победителят в таз годишния турнир по тенис на маса при мъжете, проведен в Любимец. Турнирът се организира от местния клуб по тенис на маса "Любимец 13", по повод празника на града и се състоя на 24 август в залата на клуба на бул. „Одрин”. В оспорвана игра между състезателите на второ място се нареди Валери Грудев, а на трето Димитър Добрев и двамата играчи и членове на местния клуб. В състезанието участваха общо 12 мъже, разделени в две групи по 6 човека. Всеки от участниците изигра по 5 мача – всеки срещу всеки. Паралелно в залата се състезаваха и деца от 10 до 17 годишна възраст. Те също бяха разделени в две групи по 4 човека. При тях първи се класира Мартин Дойков от клуб "АСАРА 08" от Симеоновград. Второ място зае Ивелин Илиев от същия клуб, а Веселин Филев от „Любимец 13” се класира на трето място. След много оспорвана игра и огромни шансове за класиране на челна позиция, на четвърто място се нареди Христо Стойков от местния спортен клуб "Любимец 13".

По време на състезанието децата показаха изключителен спортен хъс и желание за победи. Това се дължи изцяло на работата на треньора по тенис на маса Делчо Вълков Ганев от гр. Симеоновград. Повече от една година той се занимава с 14 подрастващи в клуба – 10 момчета и 4 момичета, от които е успял да направи добри и борбени състезатели.

Желанието и огромната амбиция на треньора и Президента на клуба Груди Грудев е да привлекат повече състезатели към тенис клуба. От тази година те организират безплатно обучение за деца по тенис на маса, което ще бъде три пъти седмично в дните понеделник, сряда и петък. Всеки, който има желание, може да се запише на място в офиса на клуба на бул. „Одрин”.Клубът приема и нови членове – любители и напреднали. Срещу 10 лв. на месец играчите  получават удобно помещение за тренировки, оборудвано с маси за тенис и всички необходими аксесоари за игра. В началото на м. ноември, под патронажа на Кмета на община Любимец инж. Анастасов, ще се проведе есенен турнир по тенис на маса. В тази връзка Спортен клуб по тенис на маса „Любимец 13” отправя покана към всички състезатели любители и напреднали, да вземат участие в турнира "Купата на Любимец". Той ще се проведе в рамките на два дни 3 и 4 ноември в залата на клуба, като единият ден ще се проведе състезанието за деца, а вторият за възрастни. Идеята е този турнир да се превърне в традиция не само на общинско, но и регионално и национално ниво.