gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

От 12 март Мария Александрова постъпи на работа в администрацията като мл. експерт „Здравеопазване, култура, образование и спортни дейности”. Г-жа Александрова бе един от седемте кандидати, подали документи за този пост и успя да премине всички етапи от конкурса.

Мария Александрова има почти 20 годишен опит като учител в НУ „Хр. Ботев” гр. Любимец, работи като старши учител, има добита ІІ клас квалификация и допълнителна квалификация като учител по Англ. език на децата до 4 кл. в местното училище. Този опит й дава достатъчно основание да продължи да се развива на новото поприще.

Тя започва новата работа с амбицията да бъде максимално полезна на общината и приема новото си назначение, като едно предизвикателство, което скоро да доведе до нови, положителни промени в областта на образованието и културата.

В момента текат още четири конкурса за държавни служители – за Началник сектор „Европейски програми и проекти”, Началник сектор „Местни данъци и такси”,  Началник отдел „Общинска собственост, стопански и хуманитарни дейности” и мл. юрисконсулт към общината. Обявите за конкурсите, както и всички изисквания към кандидатите са обявени в интернет-страницата на общината www.lyubimets.org.