gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

По традиция и тази година центърът на гр.Любимец бе осветен от празнично украсена 8-метрова ела и новогодишни светлини. По повод на предстоящите коледни и новогодишни празници Общинска администрация организира едночасова концертна програма на открито. Началото бе дадено от 17.00 часа на 14 декември, когато пред стотиците погледи на присъстващите пристигна Дядо Коледа, заедно със Снежанка. През цялото време те бяха на сцената, като се наслаждаваха и участваха в песните и танците на всички участници: І- ви и ІІ-ри Мажоретен състав, новосформираната детска вокална група, вокална група от 6-те класове, детската група от народен състав „Сакарци”- всички от НЧ „Братолюбие”, балет „Меджик”, както и на индивидуални изпълнения на децата от Школата за народно пеене към читалището Грета Гроздалинова, Димо Зотев, Янка Стоева и Даниел Султанов ученик от СОУ „Ж. Терпешев”.

След края на програмата Кметът на общината инж. Анастас Анастасов поздрави всички присъстващи с  настъпването на коледните и новогодишните празници, като им пожела здраве и сили, благополучие и късмет.

Преди запалването на светлините, децата, заедно с Дядо Коледа отброиха от 10 до 1, след което, точно в 18:00 часа, пред погледите им грейна Коледната елха в невероятни цветни светлини.

Малки и големи, не пропуснаха да се снимат за спомен пред грейналата елха, а след това се изви дълго кръшно хоро, с което завърши празничната програма.

 

Снимки от тържествената програма.