gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

DSCF4337

Уважаеми жители на община Любимец,

За мен е удоволствие да Ви поздравя с 55-ата годишнина от обявяването на Любимец за град.

Годишнина, която е повод за гордост! Гордост, защото бележи не само развитието ни, но и усилията на поколения назад във времето, да превърнат това малко населено място в град със съвременен облик.

Развитието на нашия роден край се дължи и на хората, които си поставят високи цели и полагат сериозни усилия за тяхното осъществяване, в името на по-добрите дни на своите съграждани. Тези, които обичат и милеят за него, които не щадят своите идеи, енергия и труд за развитието и модернизирането на Любимец.

Бъдещето на нашето населено място зависи от личния принос на всеки гражданин, от нашата ангажираност, от чувството ни за отговорност и желанието да продължим да работим за добруването на хората. Само с общите ни усилия ще съградим това, за което мечтаем!

Убеден съм, че всички заедно - Община, Общински съвет, институции, бизнес и общественост, ще продължим да градим и да постигаме все по-добро бъдеще, ще отстояваме името и авторитета на нашият роден град, а той е жив и богат благодарение на хора като вас!

Бъдете здрави, щастливи в дните си и успешни в делата си!

Честит празник!

 

инж.Анастас Анастасов

Кмет на община Любимец