gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 1679Обединени от спорта и амбицирани за победа, повече от 250 ученици от двете начални училища „Христо Ботев“ и „Захари Стоянов“, както и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Малко градище, се включиха в спортен празник, посветен на 9 май – Деня на победата над фашизма и хитлеризма и Деня на Европа.

IMG 1615

Спортната инициатива се проведе на терените на Спортна зала „Марица“, а децата имаха възможност повече от два часа да участват в различни състезателни игри. Те бяха оспорвани, но спортсменски и изпълнени с много вълнуващи моменти. За спазването на правилата и за безпроблемното изпълнение на поставените задачи се погрижи треньорът Григор Георгиев, с чиято подкрепа се провеждат спортните мероприятия.

IMG 1764

Участниците дадоха всичко от себе си, за да спечелят всяка една от игрите, затова и организаторите - община Любимец и Лайънс клуб „Любимец“, наградиха техния ентусиазъм и желание. Всяко училище получи купа, грамота за участие и федербал, а всяко дете получи и лакомство.

За завършек на празника имаше и зумба танци, които се превърнаха в част от спортно-развлекателните инициативи в местните училища. Учители и ученици показаха, че освен със спорт, децата могат да бъдат приятели чрез песни и танци.

 

Снимки от празника