gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

1500 лв. от тях ще дарят за лечението на Никол Джемперлиева от гр. Свиленград

IMG 2794

Силното желание и голямата мотивация на учениците от 5-ти до 12-ти класа на СУ „Желязко Терпешев“ да организират и проведат Благотворителен великденски базар даде своя резултат. В рамките на няколко часа те успяха да съберат сумата от 2138 лв., която ще бъде използвана за финансиране на различни ученически инициативи, а 1500 лв. от нея ще дарят на Никол Джемперлиева от гр. Свиленград. Момичето спешно има нужда от финансиране на скъпо струващо лечение, а учениците от Любимец с желание се включват в кампанията по набиране на средства.

IMG 2793В базара се включиха Лайънс клуб Любимец и Кунчо Кьосев- местен природолюбител и екскурзовод. Те предоставиха сувенири, които да бъдат продадени и включени в общата кауза.

IMG 2811

„Благодарим на всички, допринесли за осъществяването на базара. Никога не сме събирали толкова голяма сума, а това е благодарение на хората, включили се във великденската инициатива на децата. Благодарим на Мария Станкова - Директор на училището, на Анастас Анастасов - кмет на общината и на Георги Станков - народен представител от Любимец, които морално и материално помогнаха този базар да бъде факт“ – каза Димитрина Харишева, учител и един от основните организатори на благотворителната акция.

 

Снимки от базара