gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Anastasov 20

Уважаеми лекари и здравни работници от община Любимец,

С огромно уважение и респект пред благородната Ви професия се обръщам към Вас, за да Ви поздравя по случай 7 април – Международен ден на здравето и празник на здравния работник!

Ежедневно, Вие се сблъсквате с болките и страданията на хората и често се лишавате от личното си време, за да бъдете в помощ на пациентите. Вие сте тези, които с душа и сърце и най-вече с професионализъм се грижите за здравето и живота на хората. Вашата работа е трудна и отговорна, изпълнена с много предизвикателства. Но тя е и мисия, на която сте се посветили и която изпълнявате отговорно.

На Вас, медицинският персонал в Детска ясла, благодаря за труда и за всеотдайните грижи, които полагате за живота, здравето и възпитанието на децата. Вие сте тези, които с душа и сърце, с умение и желание се грижите за тях, давате им първите житейски и социални уроци.

Затова използвам случая, от името на жителите на община Любимец и от мое име, да изкажа искрена признателност за всеотдайността и усилията, с които ежедневно доказвате, че за да си медицински работник е призвание.

Желая Ви здраве, сили и енергия, с които да продължавате все така отговорно и с любов да се грижите за здравето на хората.

 

Честит празник!

 

С уважение: инж. Анастас Анастасов

Кмет на община Любимец