gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 9633

От днес, 1 февруари, Полицейският участък в града разполага с нов автомобил „ Dacia Duster ". След решение на Общинския съвет- Любимец, общината предостави за безвъзмездно ползване превозното средство на служителите на реда.

IMG 9644Ключовете на новата Дачия бяха връчени от кмета на общината Анастас Анастасов лично на началника на участъка в Любимец – ст. инспектор Димитър Марков. При предаването на комплекта от документи кметът пожела да бъде продължено доброто сътрудничество между полиция и администрация, служителите да работят за намаляване на битовата престъпност по селата и не на последно място да обезпечават обществения ред и сигурност в цялата община.

На церемонията присъстваха Директорът на ОД на МВР ст. комисар Ангел Цанков, народния представител от 44 НС – Георги Станков, Георги Топузов – инспектор „Криминален сектор“ и зам.-кметовете на общината Илия Илиев и Тодор Милев. Старши комисар Цанков благодари на кмета за подкрепата и съдействието, които указва на участъка в града.

IMG 9636Автомобилът е нов и се дава за срок от 3 години, а разходите за гаранционно и следгаранционно обслужване, застрахователни полици, винетни такси, технически прегледи и гориво са за сметка на общината.