gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 0128

И тази година центърът в Любимец се озари с коледна украса. Официалното запалване на коледните светлини бе на 1 декември от 17.00 ч. и премина по малко нетрадиционен начин – без присъстващи и празнична програма, Дядо Коледа и Снежанка. Причината за семплия празник са въведените противоепидемични мерки в страната и забраната за събиране на много хора на едно място. Затова организаторите на празника - Община Любимец и НЧ „Братолюбие-1884“ решиха по различен начин да направят свидетели на тържеството всички, които се интересуват от събитията в града.

То завърши с обратно броене и запалване на празничните светлини, а след като елхата грейна, небето над града, в рамките на 60 секунди, се изпълни с пъстроцветни фойерверки.

Церемонията по запалването на коледните светлини на елхата и централната част на града бе излъчена на живо и публикувана в сайта на общината и ФБ група „Любимец“ .

Със запалването на светлините на красивата 7,5 метрова елха бе дадено началото на коледно – новогодишните празници в града.

 

Видео от запалването на коледните светлини.