gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

An.Anastasov

 

Скъпи съграждани,

Уважаеми гости на град Любимец,

Отново е края на м. август - времето, когато по традиция Денят на град Любимец бе отбелязван с богата културна програма за малки и големи. За съжаление, през последните месеци страната ни е в извънредна епидемична обстановка, което доведе до доста ограничения в социалния и обществения живот на хората. Предвид препоръчаните мерки се наложи да отпаднат всички предвидени и организирани мероприятия, свързани с отбелязването на 51 години от обявяването на Любимец за град.

Честването на този ден не е избран случайно. На 28 август, по стар стил, Православната църква почита големия християнски празник - Успение на Пресвета Богородица – празник на закрилата и успеха. Но за всички нас, които живеем и работим в този град, това е празник на плодородието, на трудолюбието и равносметка за постигнатото.

Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на Общината, Общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на Община Любимец.

Приемете моите и на целия екип на Общинска администрация пожелания за здраве, сили, увереност и благополучие. Отправям благодарност към всички, които с труда и делата си утвърждавате Любимец като красив и съвременен български град. Нека заедно продължим напред!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!