gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

vk regionalno Lyubimets 19Когато победата се превърне в страст, няма как да не се завръщаш като шампион от различни състезания. През последните години, първото място се превърна в жадуван момент за състезателките от ВК „Любимец -2010“, които за пореден път доказаха своите възможности.

В дните от 22 до 24 ноември момичетата участваха в Регионално първенство по волейбол за прекадетки, което се проведе в гр. Димитровград. В него, освен клубът от Любимец, взеха участие отборите: „Раковски“ – Димитровград, „Яворов“ – Чирпан, „Странджа“ – Средец, „Бургас – 2009“ – гр. Бургас и „Сливен“ – гр. Сливен. Мачовете се играха всеки срещу всеки и от пет изиграни срещи нашите момичета постигнаха пет победи с по 3:0 гейма, като в някои от тях водиха с 15 точки разлика.

„Получи се много силна и екипна игра. Още в началото на първия мач капитанът на отбора Сияна Ганчева получи контузията и това й попречи да участва във втория мач срещу отбора на Бургас. Това даде още по-голям стимул на момичетата и те отиграха всеки един момент по възможно най-добрия начин.“ – каза треньорът Трифон Трифонов, след като се завърнаха от състезанието.