gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 3689На 24 април, в навечерието на най-големия християнски празник „Възкресение Христово“, Община Любимец организира великденски обяд за членовете на Сдружението на хората с физически увреждания. Тази инициатива се превърна в традиция, която хората в неравностойно положение очакват с нетърпение.

Поради служебна ангажираност на Анастасов, на срещата присъства Заместник-кмета на общината Тодор Милев. Той поздрави присъстващите с настъпването на големия християнски празник и пожела на присъстващите преди всичко здраве, бодър дух, спокойствие и разбирателство в семействата. Увери ги, че общинското ръководство ще продължи да ги подкрепя и да прави всичко възможно, техните проблеми да бъдат решавани.

Председателят на сдружението, г-жа Марияна Попова благодари за съдействието и помощта, които получават от общинското ръководство. „За пореден път вие засвидетелствате своята ангажираност и подкрепа към хората в неравностойно положение. Тези жестове на внимание са много важни за нас“ – каза г-жа Попова. От своя страна тя също пожела на членовете весели великденски празници.IMG 3697

В началото на срещата всички присъстващи получиха и традиционните за празника Великденски козунак и боядисани яйца, осигурен от общината.

По време на обяда членовете на съюза споделиха желанието си, ако има финансова възможност, общинският екип да им помогне в осъществяването на идеята за организиране на екскурзия в страната с подходяща за тях дестинация.