gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

vk regionalno Lyubimets 19В навечерието на големия християнски празник Великден, непобедимите момичета от ВК „Любимец - 2010“ за пореден път доказаха, че са вечните шампиони в своята възрастова група. В дните от 19 до 21 април, в Спортна зала „Граничар“ гр. Любимец, се проведе Регионален турнир по волейбол за момичета до 13 години. В него участваха отборите от Димитровград, Айтос, Приморско, Бургас и разбира се домакините от Любимец.

С категорични победи от 2:0 гейма, състезателките от ВК „Любимец -2010“ разгромиха своите противници от всички отбори и не допуснаха нито една загуба.

„Много съм доволен от играта на момичетата. Доказателство за отличната игра са и крайните резултати. състезателките успяха да се амбицират, да устоят психически на конкуренцията и отново да заемат мястото, което им се полага!“ – каза развълнуваният треньор Трифон Трифонов, след приключване на състезанието.

Следващото участие на младите таланти е в дните от 15 до 17 май, където ще участват в Супер финала на Регионално първенство по волейбол в гр. Казанлък. Първите три отбора, победили в турнира, отиват на финал в гр. Варна, които ще бъде през месец юни тази година.