gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

vk shampion 18В няколко дни, състезателките от различните възрастови групи от ВК „Любимец-2010“ участваха в областно ученическо първенство по волейбол. На 20 март, момичетата от 8, 9 и 10 клас се състезаваха срещу свои опоненти от градовете Димитровград и Свиленград. След оспорвана игра нашите волейболистки загубиха от отбора на Димитровград с 2:0 гейма, но победиха противниците си от Свиленград с 0:2. Този резултат ги нареди на второ място в крайното класиране.

Два дни по-късно, момичета от 5 до 7 клас от ВК „Любимец 2010“, които са шампиони в тази възрастова група и тук се представиха много добре. След като победиха с 2:0 отборите на Харманли и Димитровград, те се класираха на почетното първо място. Тази победа дава право на състезателките да участват в Зонално първенство, което ще се проведе на 9 април в гр. Стара Загора.

На 24 март в гр. Стара Загора нашите момичета във възрастова група до 13 години играха контролен мач с ВК „Берое“, където за пореден път доказаха своята класа и разгромиха противниците си с 3:0 гейма.

Спортният състезателен сезон 2019 започна и тази година ще очакваме нови победи от нашите състезателки по волейбол.