gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 1451

Заместник-кметът на община Любимец инж. Тодор Милев посрещна делегация от Ротари, представена от Веселин Димитров – Дистрикт гуверньор /ДГ/ на Ротари България 2018-2019 г., Паст Дистрикт гуверньор /ПДГ/ Любен Атанасов, Асистент ДГ Благой Балутев и Президента на Ротари клуб „Любимец“ Руси Полихронов. Г-н Димитров бе на официално посещение в града, а визитата е част от годишната обиколка на ръководството на организацията в страната. По време на посещението екипът на Ротари България се срещна с представители на местната общинска власт и с членовете на РК „Любимец“, като запознаха домакините с предстоящите цели и дейности на организацията.

По време на гостуването Веселин Димитров и Тодор Милев обсъдиха възможностите за взаимодействие и партньорство между двете институции в сфери, които са важни за обществото на местно ниво и си обещаха, че ще работят съвместно за провеждането на различни каузи. В края на разговора те си размениха подаръци като символ на успешното бъдещо сътрудничество.

След това срещата продължи с членове на РК „Любимец“ където представителите на организацията обсъдиха бъдещи клубни идеи, проекти и цели.

В изпълнение на своята мисия да помага, тази година ротари организацията в Любимец планира безплатен скрининг /изследвания/ и превенция на захарен диабет на деца от града. За началото и начина на провеждането на кампанията, жителите на община Любимец ще бъдат уведомени своевременно.

 

Снимки от посещението