gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 3624С 4 купи, медали и грамоти се завърнаха танцьорите от балет „Ейнджъл“, след участието си 12–то издание на Международен танцов фестивал „Вълшебен свят 2018“. Надпреварата между състезателите се проведе от 15 до 17 юни в гр. Хасково , с основни организатори Спортен клуб „Рона“ и община Хасково.

Танцьорите, с ръководител Даниела Христонова, се състезаваха в няколко стила- мажоретки, мюзикъл, характерни танци и етно шоу и успяха да се представят блестящо.

Формация „Юноши“ и формация „Малка група“ към мажоретния състав се класираха на Първо място и получиха купа, грамота и медали.

Второ място, за индивидуално изпълнение с танца „Калинка“, спечели Александра Христонова. На същото място се класира и „Юноши“ за групово изпълнение на танца “Танцувай с нас“.

Трето място заслужи малката група деца със своя атрактивен танц „ Баба Яга“.

Участниците от балет „Ейнджъл“ изпълниха общо 16 танца, 5 от които получиха призови места. Те се състезаваха в рамките на три дни, на три различни сцени в областния град, с над 100 колектива - 1400 участници от 12 държави.

При завръщането си от престижния конкурс всички бяха щастливи и горди от резултатите и си обещаха да работят и занапред, като се стремят да се представят успешно и да постигат все по-високи резултати.