gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

50v parlamenta 18По покана на Народния представител д-р Георги Станков, членове от Клуб „Приятели 50+“ от Любимец бяха на посещение в най-авторитетната институция в Р България - Народното събрание. Този път, освен с депутатите от хасковски избирателен район - Делян Добрев и Евгения Ангелова, гостите се срещнаха и с Председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който изслуша мненията, въпросите и исканията на гостите. Той пое ангажимент, че двамата с д-р Станков ще разгледат всеки поставен проблем и ще съдействат при разрешаването му. В хода на разговора г- н Цветанов каза още: „От ГЕРБ сме винаги сред хората, а не само по избори. Изслушваме ги и заедно търсим решение на проблемите им“ и допълни „Ние предпочитаме да говорим за това с какво можем да допринесем за просперитета на регионите и хората в тях, като не залагаме да политическо омаскаряване“.

„С голяма част от тези хора сме израснали заедно. Познаваме се, имаме си доверие. Знам проблемите им и правя всичко възможно да ги разреша“, сподели д-р Георги Станков по време на срещата.vizita parlament4 18.doc

Гостите не пропуснаха възможността да присъстват и в заседателната зала в Парламента, където депутатите разглеждаха Закона за обществените поръчки, запознаха се с другите основни законопроекти, по които работят народните избраници в момента, както и с основните приоритети за развитието на Хасковска област.

Секретарят на община Любимец Христо Христозов уважи визитата на клуба и бе част от официалното посещение.