gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 8140Виктория Бамбалова, Ани Атанасова, Румяна Стефанова и Златка Миладинова са победители в отделните категории на Областния етап от Националния конкурс за детска рисунка “С очите си видях бедата“. Рисунката на Вики е класирана на Първо място във Втора възрастова група – от 11 до 13 години, а на Ани - на трето място във възрастта от 14 до 18 години. Двете момичета са ученици от СУ „Ж. Терпешев“ и за четвърта поредна година успяват да се класират на областно ниво.

Румяна и Златка са възпитаници на НУ „З. Стоянов“, а техните рисунки заеха съответно Първо и Второ място в Трета категория „Деца и ученици в неравностойно положение“.

На специално организирана церемония, на 16 май, в ОП „Младежки център“ гр. Хасково, победителите в конкурса получиха своите награди. Рисунките на победителите във всички категории ще бъдат изпратени за участие на национално ниво.

За четвърта поредна година община Любимец се включва в Националния конкурс „С очите си видях бедата“, а ученици от местните училища печелят призови места.

И тази година Кметът на общината Анастас Анастасов осигури безплатен транспорт до областния център на победителите, за да могат децата лично да присъстват на връчването на наградите, да се запознаят с останалите участници и да усетят вълнението от това, че техния труд е оценен не само на общинско, но и на областно ниво.