gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 7058Вече трети месец в община Любимец текат усилени ремонтни дейности, свързани с асфалтиране на улици, обновяване на паркинги и оплочване на тротоари. В момента в село Лозен се извършва полагане на асфалтова настилка на две улици, които обслужват музейната сбирка, спортната площадка и голяма част от живущите в селото. Преди благоустрояването на двете улици, се направиха и изцяло нови дъждоприемни шахти, които до този момент не съществуваха. При проливни дъждове този участък от селото се наводняваше, тъй като водата не можеше да се оттече.

Това е поредната инвестиция, която се прави в с. Лозен. През първия мандат на Кмета Анастасов в селото бяха вложени средства за цялостен ремонт на кметството, обновяване на покрива на детската градина, прочистване на коритото на реката от отпадъци и наноси, както и укрепване на двата брода на входа и изхода на селото, създаване на изцяло нови площадки за спорт и детски кът за игри и др.

Цялостното асфалтиране на улици от Любимец и обновяването на останалите населени места от общината са част от залегналите цели при изпълнението на Програмата за управление за този мандат на инж. Анастас Анастасов. Поетапното й реализиране включва изпълнението на различни дейности, свързани не само с обновяване на инфраструктурата, но и с развитието на различни дейности от областите култура, образование, спорт, здравеопазване, социални дейности и др.

След приключване на работата на гореспоменатия обект, строително-ремонтните работи ще продължат в кв. "Георги Добрев", Индустриалната зона на гр. Любимец и  с. Малко градище.