gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 6862В навечерието на най-големия християнски празник „Възкресение Христово“ и по вече създадена традиция, на 5 април Общинска администрация-Любимец организира великденски обяд за хората в неравностойно положение от града. За осъществяването на инициативата, кметът на общината инж. Анастас Анастасов предостави част от средствата си за представителни разходи, гласувани му от Общински съвет и за пореден път той засвидетелства своята ангажираност и подкрепа към тези хора. Всички присъстващи получиха и традиционните за празника Великденски козунак и боядисани яйца.

Председателят на Съюза на инвалидите, г-жа Марияна Попова благодари за съдействието и помощта, които получават от общинското ръководство. „Няма проблем, който сме отправили към г-н Анастасов, който да не бъде решен. С тези и други жестове към нас, ние се чувстваме като равноправни жители в обществото“ – каза тя в приветствието си.IMG 6855

Г-н Тодор Милев – Заместник-кмет на общината поздрави присъстващите с настъпващия празник и и сподели, че администрацията работи в посока осигуряване на нов клуб, който ще бъде достъпен, по-удобен и предоставен безвъзмездно на членовете на съюза.

Новината предизвика бурни аплодисменти сред присъстващите, които още веднъж благодариха за грижите към тях.