gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

ангел харманлиКоледа мина отдавна, а Великден е далече, но когато човек носи доброто в себе си, за него не е важно какъв ден е днес и какъв ще бъде утре. Важното е да помогне с каквото може, сега и навреме. Точно от този принцип се водят учениците от СУ „Желязко Терпешев“ гр. Любимец, които прегърнаха идеята да помогнат на 6-годишния Ангел Ангелов Гачев от гр. Харманли. Момчето страда от “недиференциран сарком на меките тъкани“, а в момента се извършват тежки процедури, които да намалят размера на тумора, след което да се премине към оперативното му премахване.

За да помогнат за лечението на детето, учениците от местната гимназия, заедно с техните учители и ръководния екип на училището се обединяват около инициативата да дарят 500 лв., с които да подпомогнат лечението на малкото момче. Сумата е част от събраните средства по време на Благотворителния коледен базар, в който участваха всички ученици.  

Този жест показва благородство и хуманност! А ние, обществото на Любимец, можем да бъдем горди, че поставихте здравето и един човешки живот на първо място!

Благодарим Ви!

Всеки, който иска да помогне, може да го направи и чрез Дарителската сметка на детето:

Дарителска сметка: „Банка ДСК“ клон Харманли BIC: STSABGSF

Титуляр: Ангел Ангелов Гачев

 БГ лева: IBAN: BG52STSA93000025003523

EUR: IBAN: BG59STSA93000025012806