gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

IMG 4950Малчуганите от Детска ясла Любимец първи посрещнаха Дядо Коледа. На специално подготвено тържество от екипа на яслата, белобрадият старец зарадва децата с много и различни подаръци. Преди да получат дългоочакваните пъстроцветни пакети, възпитаниците се насладиха на коледни песни, изпълнени от Алекс Христонова и Марина Деспинова, станаха свидетели на модерен танц, а после всички заедно се хванаха на хорце, танцуваха и се забавляваха под звуците на различни детски песнички.  

Широки усмивки и грейнали очи се появиха по лицата на децата, когато в занималнята влезе самият Дядо Коледа. Той ги поздрави затова, че са били послушни през цялата година, че са научили различни песни и стихотворения и на всяко дете даде желания подарък.  

Специални гости на тържеството бяха Заместник-кметът Тодор Милев и Секретарят на общината Христо Христозов. След края на празничната програма те поздравиха екипа на яслата и децата за добрата подготовка, пожелаха им весели и незабравими коледни празници и подариха на Завеждащия Детски ясли Ванина Деспинова професионална тонколона с два микрофона към нея.

 За да бъде празникът още по-незабравим Петя Христозова подари на всяко дете пакет  лакомства. 

 

Снимки от празника